Hund och katt

Vår produktserie bygger på att stötta din hund och katts hälsa inifrån och utifrån. Genom att tillföra friska och uppbyggande mikroorganismer utvändigt på djurens päls och miljön där djuret vistas, ex. sängen och bilen, undantrycks sjukdomsframkallande mikroorganismer. 

Våra kunder vittnar om att de fått en bra och snabb hjälp vid problem som tex svår klåda, eksem och parasiter.

Ett bra foder och en balanserad tarmflora är grunden för ett friskt djur

På samma sätt som för oss människor har många djur idag problem med obalans i tarmfloran och på huden. Näringsbrist, stress och miljöfaktorer som tex. kvalster och svampsporer bidrar till en försämrad allmänhälsa.

Ett tillskott av fermenterat dinkelkli kan stötta de naturliga processerna och ditt djurs hälsa.

Vår rekommendation är att välja ett riktigt bra foder och kombinera med vårt fermenterade fodertillskott Proferm Pets, samtidigt som du bygger upp miljön på och runt ditt djur med de friska mikroorganismerna i EM SkinCare och Wipe & Clean.

 

EquibiomeRANGE

Fermenterat fodertillskott till husdjur

Naturligt fodertillskott baserat på fermenterat dinkelkli (låg glutenhalt). Under fermenteringen skapas en mängd viktiga metaboliter, såsom antioxidanter, organiska syror, enzymer och andra bioaktiva ämnen.

Många av våra kunder upplever att djurens mage fungerar bättre efter de använt Proferm Pets. Bra vid exempelvis diarré, parasiter, klåda och om djuret har svårt att hålla vikten.

Proferm Pets är mjölkfritt, veganskt och med mycket lågt innehåll av gluten och socker. Självklart 100% naturligt innehåll och inga GMO-förändringar

Kundcase: Så fick Jenzans kennel hjälp att bli av med parasiten Guardia

katthundsäng
EquibiomeRANGE

Hud, päls och tassvård

Skapa mikrobiell balans på hud, päls och tassar

EM SkinCare är en hudprodukt som skapar mikrobiell balans utanpå alla sorters djur. Med hjälp av mikroorganismerna förkortas läkningstid på sår och sjukdomar så som eksem och svamp hämmas. Det skapas en frisk miljö där patogena bakterier inte får utrymme att vara eller föröka sig.

Sprayen är återfuktande och bildar en aktiv skyddsfilm och stärker hudens naturliga skyddsmantel. 

Kunder upplever att EM SkinCare även fungerar bra att spraya i munnen för att bidra till friskare tandkött och minska dålig andedräkt.

Kundcase: Schäfern Haiwa fick hjälp med sin svåra klåda och allergier

image
EquibiomeRANGE

Stärk miljön runt din hund och katt med friska återbyggande mikroorganismer!

Wipe & Clean tillför hälsosamma och uppbyggande mikroorganismer som konkurrerar ut de bakterier som bidrar till sjukdom. Produkten fungerar som en vanlig rengöringsprodukt och sprayas med fördel överallt i ditt hem och där ditt husdjur vistas. Bädden, filtar, selar, bilen, leksaker, hundgården etc. 

Vid schamponering med Wipe & Clean återställs mikrofloran på huden och risken för exempelvis svamp, eksem, kvalsterallergier och sjukdomar minskar samtidigt som pälsen blir väldigt blank och len. 

Den probiotiska effekten hämmar tillväxten av patogena bakterier.

Genom att helt utesluta kemikalier tillför Wipe & Clean en positiv balans till miljön, ger en effektiv rengöring samtidigt som den är helt ofarlig för djur och människor.

Läs här om hur och varför EM kan fungera så bra “överallt”.

Notera att vid sjukdom eller allvarliga besvär bör alltid en veterinär konsulteras. 

hunssweet