Teamryttare

Cornelia Seaton

med sin pony Schierensees Mithril ”Trille”.

Cornelia och Trille

Mitt namn är Cornelia Seaton och jag är 15 år gammal. Jag rider ponnydressyr på nationell och internationell nivå. Jag är en glad, sprallig tjej som brinner för ridsporten, dressyren och våra fantastiska hästar. Hästarna har alltid varit en stor del av mitt liv. 2022 fann jag min guldponny Schierensees Mithril ”Trille”. Han har stora tidigare meriter, bland annat EM 2021 samt NM silver 2021. Trille är så speciell, han har världens största personlighet och är den absolut charmigaste och mest godhjärtade häst jag mött. Det absolut bästa jag vet är att spendera tid ihop med honom och vi har det så kul tillsammans! Mina framtidsvisioner och drömmar är internationella tävlingar och mästerskap. Mer långsiktigt vill jag bli framgångsrik på häst och rida både som junior, YR, U25 och senior. Ett annat stort mål jag har är att utbilda mig till veterinär.

För mig är en sund hästhållning det viktigaste. Bra foderkvalitet och genomtänkt anpassad foderstat. Stora hagar med hästkompis, lång utevistelse och ett välplanerat varierat tränings och tävlingsupplägg. 

Min absoluta favoritprodukt från Equibiome är Proferm. Jag ger Trille Proferm varje dag för att främja hans immunförsvar och allmäntillstånd, underlätta för hans mage vid resor, tävlingar och miljöombyten. 

Det känns bra att kunna ge honom en naturlig produkt som stärker hans naturliga tarmflora och inte nog med detta så älskar han det!