Wipe and clean

Wipe and Clean

Rengöring och schamponering

Bygg upp en naturlig och frisk mikroflora på hud och päls

De ”goda” mikroberna som är aktiva i Wipe & Clean konkurrerar ut de sjukdomsframkallande och skapar en mikrobiologisk balans både på hud, päls och i hemmet.

Wipe & Clean är producerad genom en naturlig fermenteringssprocess med EM®. De aktiva ämnena som genereras under en fermentering har kraftfullt rengörande egenskaper och mikroorganismerna fortsätter att verka långt efter att du är klar med din rengöring.

Ladda ner husdjursbroschyren här

Schamponera din hund och katt med Wipe & Clean

Traditionella schampon torkar ut djurens hud och stör hudens naturliga balans. När du schamponerar med Wipe & Clean återställs mikrofloran på huden och risken för sjukdomar minskar samtidigt som pälsen blir väldigt blank och len.

Tvätta hemmet med Wipe & Clean

När du städar med Wipe & Clean byggs en positiv mikrobiell flora upp vilket bidrar till en frisk miljö. De organiska syrorna löser upp biofilmer och gör det lätt att avfetta. De goda mikroorganismerna reducerar effektivt odörer och har en positiv påverkan på hela miljön där djuret vistas.

Schamponera hunden och katten

Blanda endast 1% Wipe & Clean med ljummet vatten och massera in i pälsen. Det är inte nödvändigt att skölja av, tvärtom, aktiviteten hos mikroorganismerna förlängs om de får vara kvar. De kommer då fortsätta kolonisera pälsen och hämma utvecklingen av smittsamma patogener på längre sikt. (Wipe & Clean löddrar inte vilket kan kännas ovant i början.)

Tvätta tyg och andra material

Häll 10 – 30 ml Wipe & Clean i sköljmedelsfacket så att det inte kommer i direktkontakt med varmvatten eller traditionellt tvättmedel som förhindrar mikrobernas aktivitet.

Tvätta golv 

Blanda 100ml Wipe & Clean i 10 liter ljummet vatten. Skölj inte av, mikroorganismerna kommer fortsätta jobba och hålla rent.

Ytor i hemmet och bilen

Kan också användas i sprayflaskor och spraya på alla ytor där djuret vistas. Blanda ca 10% Wipe & Clean med vatten.

Notera att utblandad med vatten håller mikroorganismerna 24h i vanlig sprayflaska. I Flairosolflaskan med vakuumpåse som skyddar mikroorganismerna från syre håller blandningen ca 3 veckor.

Ättiksyra, mjölksyra, Laktobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Saccharomyces cerevisiae.

100% naturlig och organisk. Utan tillsatser och färgämnen. Innehåller inga skadliga ämnen eller kemikalier.

Trygg för människor, djur och städutrustning. Koncentrerad Wipe & Clean finns i även i 20L och 250L.

Förvaras i rumstemperatur, ej i sol eller över 38C.

Praktisk Bag-in-Box förpackning som gör att produkten håller minst 2 år efter produktionsdatum.