Om Equibiome & Agriton Group

Equibiomeserien är en del av Agriton Group som har sålt EM® (Effektiva Mikroorganismer) för jord, vatten, djur och hälsa i Europa i över 25 år.

Agriton Sverige AB driver idag agenturen för EM-originalprodukter här i Sverige. Vi har vårt lager och kontor på vackra Öråkers Gård några mil norr om Stockholm. Här är vi omringade av hästar och andra gårdsdjur vilket är en stor inspiration till allt vi gör.

Alla våra kompletteringsfoder och andra naturliga produkter för stallmiljön produceras i fabriken hos EM Agriton BV i Nederländerna. I laboratoriet framställs, utvecklas och kontrolleras produkterna som ska göra gott för både djur och människor.

 

Om samarbetet Equibiome & Eqvital

På vår resa med EM® har vi mött många som, precis som vi, vill jobba för friskare och mer välmående hästar. Vid ett tillfälle mötte vi Eqvital och det sa ”klick” direkt. Med en gemensam passion för den naturliga hästhållningen började tankarna på ett samarbete gro och hösten 2023 lanserade vi vårt samarbete.

Vi är båda övertygade om att du kan påverka din hästs hälsa och välmående mycket mer än du tror och att mycket handlar om de val du gör när det gäller diet och foder. 

 

 

Vår produktserie är en holistisk serie där vi tillför goda mikroorganismer för att skapa friska miljöer i och på hästen, i stallet och ute i beteshagen.

Vi jobbar för att sluta kretsloppet på ett hållbart och återbyggande sätt. Hög biologisk mångfald i kosten och i tarmarna är en av nycklarna till en välmående, frisk häst.  Vår produktserie bygger på samma principer som finns naturligt i ekosystemet.

Övertygade om att våra produkter kommer bidra positivt till dig och din närmiljö, din häst, betesmarken och vår jord, hoppas vi att du och din häst ska älska produkterna lika mycket som vi gör.

EquibiomeRANGE

Kontakta oss

Ebba Horn

070-492 87 04

ebba@agriton.se

Catharina Löfqvist

073-625 75 12

catharina@agriton.se

Ben Craven

073-034 55 22

ben@agriton.se

Carl-Fabian Larsson

070-8723946

carlfabian@agriton.se

Adrienne Horn Dannert

073-387 96 59

adrienne@agriton.se

Georgi Zgavirdean

073-897 30 63

georgiana@agriton.se

 

Hitta oss här:  Ladan, Öråker 1, 19693 Kungsängen