EquibiomeRANGE

Rådgivning om Equibiome serien

Agriton, som producerar Equibiome serien, har över 25 års erfarenhet i branschen. Kunskap och lärdomar längs vägen, tillsammans med vårt eget laboratorium, gör att vi verkligen kan stå bakom våra produkter.

Har du frågor och vill ha rådgivning angående någon av våra produkter, rörande dosering, innehåll och liknande, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi samarbetar också tillsammans med hästexperter som själva använder våra produkter. Kontakta gärna dem direkt om du har frågor om exempelvis foderstat, tarm- och maghälsa, hovvård och andra specifika frågor för just din häst eller bara vill ha tips kring användning av Equibiome.

Maila oss på info@agriton.se om du har frågor.

EquibiomeRANGE

Rådgivning från specialister på EM och hästar

Funktions- och näringsmedicin

ett holistiskt arbetssätt som ger hållbara resultat.​

Anna Lidén – Grundare Eqvital

Anna har varit verksam inom hästbranschen i över 40 år, är utbildad ridlärare (motsvarande Level II), diplomerad Hästfysioterapeut och har arbetat som yrkeslärare i hästkunskap samt i lärlingsutbildning för hästskötare. Anna har på senare tid gått ett flertal fortbildningar inom holistisk hästhälsa, näringslära och näringsmedicin där hon nu lägger sitt mesta arbete genom sitt företag EQVITAL.

Passionen för hästar och deras välmående gör att Anna idag fokuserar på att hjälpa hästägare att komma tillrätta med hästarnas obalanser och öka medvetenheten om näringens betydelse för hästens mentala och fysiska hälsa. 

Vill du få hjälp med foderstater, Näringsoptimering eller vår mer omfattande konsultation-Nutritionsplan –  kontakta oss så ger vi råd om vad som är rätt för just din häst.

EQVITAL har också en utbildningsplattform, Equine Wellbeing Academy, som vänder sig till både hästägare samt yrkesverksamma inom hästhälsa och komplementärmedicin. Plattformen innehåller både medlemskap med olika kunskapswebinar samt programmet “Stärk och vitalisera hästens mage och tarm”. 

Det enda sättet att återställa och friskvårda sin häst är att hjälpa den att återfå sitt naturliga fysiska, mentala och själsliga tillstånd.  -Anna Lidén, Grundare och Vd EQVITAL AB”

Anna & Amelie Lidén

EquibiomeRANGE

Hovvård

Ellen Engdahl

Ellen, 36 år från Vingåker, är hovformsspecialist och mentor på sanhcp, Sveriges yrkesutbildning för hovformsspecialister och hovvårdare.

Sedan två år tillbaka driver hon en samlingsplats för hovvård.

Ellen har arbetat med EM ett par år och kan bland annat hjälpa dig med hovproblematik som sprickor, svamp/röta, mugg och rasp, eksem och deformerade hovar. Hon har även nutritionskunskap från flera kurser med Anna Lidén kring hästens matsmältning och dess koppling till hoven.

hovcenterlogga.png

Ellen Engdahl – cehovcenterab@gmail.com

Webbplatswww.hovcenter.se